gb.spilcotua@ofni
MOVANO

MOVANO

щипки за автомобили

Авто щипки за OPEL MOVANO

Авто клипсове и крепежи за OPEL MOVANO


Филтрирай резултатите

    Щипки и крепежи по местоположение

    Щипки и крепежи по вид


Копка щипка 44 14 667 91169651 Opel

Opel Movano B 10-
A: 12,4 / B: 9,3 / C: 15 / D: 2,2 / H: 14,7 ; ø 8 mm
Цена: 2,10 лв.

Копка щипка 4430858 Opel

Opel Movano A
A: 12,4 / B: 8,5 / C: 14,9 / D: 2,1 / H: 14,6 ; ø 8 mm
Цена: 2,00 лв.

Копка щипка 4501568 Opel

Opel Movano A
C: 20 / H: 16,3 ; ø 6 mm
Цена: 1,00 лв.

Копка щипка 4501572 Opel

Opel Movano A
A: 17,8 / B: 8,6 / C: 11,4 / D: 3,7 / H: 14,8 ; ø 10 mm
Цена: 1,00 лв.

Копка щипка 4501589 Opel

Opel Movano A
C: 20 / H: 16,7 ; ø 7 mm
Цена: 0,60 лв.

Копка щипка 95508747 Opel

Opel Movano B
A: 12,8 / B: 11 / C: 17,1 / D: 3 / H: 17,9 ; ø 10 mm
Цена: 1,60 лв.

Монтажно гнездо 856563 Opel

Opel Movano A
A: 20 / B: 16 mm
Цена: 0,80 лв.

Монтажно гнездо 856563 Opel

Opel Movano B
A: 20 / B: 16 mm
Цена: 0,80 лв.

Основа винт 9161907 Opel

OPEL Movano A
A: 20,5 / B: 13,2 / C: 1,8/ F: 13,5/ G: 7,2 / H: 17 mm
Цена: 0,60 лв.

Основа винт 9161907 Opel

OPEL Movano B
A: 20,5 / B: 13,2 / C: 1,8/ F: 13,5/ G: 7,2 / H: 17 mm
Цена: 0,60 лв.

Щипка дюбел 09409-09302 Opel Chevrolet

различни модели Opel и Chevrolet
A: 19,7 / B: 8,2 / C: 9,4 / D: 2,6 / H: 13 ; ø 7,5 mm
Цена: 0,70 лв.
Показани са от 1 до 11 от 11 (1 страници)