gb.spilcotua@ofni
SORENTO

SORENTO

щипки за автомобили

Авто щипки за KIA SORENTO

Авто клипсове и крепежи за KIA SORENTO


Филтрирай резултатите

    Щипки и крепежи по местоположение

    Щипки и крепежи по вид


Болт 11254-06256K Kia

Kia Sorento 09-
A: 20 / B: 10 / C: 6 / H: 24 mm
Цена: 2,60 лв.

Винт 11254-06203 Kia

различни модели Kia
A: 15 / C: 6,2 / H: 16 mm
Цена: 0,70 лв.

Винт 12493-06207B Kia

Kia Sorento 02-09
A: 15,5 / C: 6,2 / H: 19 mm
Цена: 0,80 лв.

Винт 12493-06207B Kia

Kia Sorento 09-
A: 15,5 / C: 6,2 / H: 19 mm
Цена: 0,80 лв.

Втулка вложка 87714-FD200 Kia

Kia Sorento 02-09
A: 12,5 / B: 5 / C: 5,3 / H: 10 ; ø 8 mm
Цена: 1,00 лв.

Втулка вложка 87756-1C001 Kia

Kia Sorento 09-
A: 12,5 / B: 5 / C: 5,3 / H: 10 ; ø 8 mm
Цена: 1,00 лв.

Копка щипка 0B102-68865 Kia

Kia Sorento 02-09
A18,6 / B: 3,3 / C: 7,2 / D: 1,7 / H: 16,9 ø 7 mm
Цена: 1,40 лв.

Копка щипка 0B102-68865 Kia

Kia Sorento 09-
A18,6 / B: 3,3 / C: 7,2 / D: 1,7 / H: 16,9 ø 7 mm
Цена: 1,40 лв.

Копка щипка 85849-3B000 Kia

Kia Sorento 02-09
A: 13 / B: 8,6 / C: 16,5 / D: 2,5 / H: 18,2 ; ø 8 mm
Цена: 1,10 лв.

Копка щипка 85849-3B000 Kia

Kia Sorento 09-
A: 13 / B: 8,6 / C: 16,5 / D: 2,5 / H: 18,2 ; ø 8 mm
Цена: 1,10 лв.

Копка щипка 864344A000 Kia

Kia Sorento 02-09
A: 15,9 x 6 / B: 5 / C: 7,8 / H: 15,8 mm
Цена: 1,00 лв.

Копка щипка 86438-2B000 Kia

Kia Sorento 09-
A: 14,9 x 5,2 / B: 3,7 / C: 5,9 / D: 1,5 / H: 11,7 mm
Цена: 1,10 лв.

Копка щипка 87702-H1000 Kia

Kia Sorento 09-
A: 11 x 15 / B: 9,5 / C: 15,6 / D:1,8 / H: 16,7 ; ø 10 mm
Цена: 1,30 лв.

Копка щипка 87756-2E000 Kia

Kia Sorento 02-09
A: 11,7 x 9,7 / B: 13,3 / C: 19,6 x 13,7 / D: 1,7 / H: 14,2 mm
Цена: 1,70 лв.

Копка щипка 87756-2E000 Kia

Kia Sorento 09-
A: 11,7 x 9,7 / B: 13,3 / C: 19,6 x 13,7 / D: 1,7 / H: 14,2 mm
Цена: 1,70 лв.

Копка щипка 87758-38000 Kia

различни модели Kia
A: 13 x 10 / B: 12 / D: 1,7 / H: 13,6 mm
Цена: 1,70 лв.

Основа винт 86848-22000 Kia

Kia Sorento 02-09
A: 16,3 / C: 4 / F: 7,9 / G: 7,5 / H: 12,5 mm
Цена: 1,60 лв.

Основа винт 86848-22000 Kia

Kia Sorento 09-
A: 16,3 / C: 4 / F: 7,9 / G: 7,5 / H: 12,5 mm
Цена: 1,60 лв.
Показани са от 1 до 18 от 24 (2 страници)