gb.spilcotua@ofni
8 COUPE (E31), 04.1990-12.1999

8 COUPE (E31), 04.1990-12.1999

щипки за автомобили

Авто щипки за BMW 8 COUPE (E31), 04.1990-12.1999

Авто клипсове и крепежи за BMW 8 COUPE (E31), 04.1990-12.1999


Филтрирай резултатите

    Щипки и крепежи по местоположение

    Щипки и крепежи по вид


Винт 07119916949 BMW

различни модели BMW
A: 14,9 / B: 7,9 / C: 4,7 / H: 16,8 mm
Цена: 0,90 лв.

Винт 07119916967 BMW

различни модели BMW
A: 17,9 / B: 11,1 / C: 6,3 / H: 16,8 mm
Цена: 0,90 лв.

Капачка с винт 71111179444 BMW

BMW 8 E31
Цена: 4,00 лв.

Монтажна пластина 07147547239 BMW

различни модели BMW
фиксатор кабели ø 5 mm
Цена: 2,80 лв.

Монтажно гнездо 07129904150 BMW

различни модели BMW
A: 16,5 / B: 11 / C: 4,8 / D: 4,9 mm
Цена: 0,80 лв.

Монтажно гнездо 07129925726 BMW

различни модели BMW
A: 13,4 / B: 11 / C: 3 / D: 4,2 mm
Цена: 0,40 лв.

Монтажно гнездо 07129925727 BMW

различни модели BMW
A: 19,4 / B: 12 / C: 3,6 / D: 4,4 mm
Цена: 0,40 лв.

Монтажно гнездо 07129925742 BMW

различни модели BMW
A: 24,5 / B: 16 / C: 4,8 / D: 3,8 mm
Цена: 0,90 лв.

Монтажно гнездо 07129925743 BMW

различни модели BMW
A: 16,8 / B: 16 / C: 5 / D: 3,6 mm
Цена: 1,20 лв.

Монтажно гнездо 51127070202 BMW

различни модели BMW
A: 24,5 / B: 15 / C: M6 / D: 6 mm
Цена: 1,40 лв.

Монтажно гнездо 51711916199 BMW

BMW 8 E31
A: 13 / B: 18 / H: 9,5 mm
Цена: 2,60 лв.

Щипка 51478116564 BMW

BMW 8 E31
A: 18,6 / B: 4,9 / D: 10,2 / H: 25 mm
Цена: 3,40 лв.

Щипка дюбел 51161881149 BMW

различни модели BMW
A: 10 / B: 6 / C: 3,3 / D: 2 / H: 11,6 ; ø 6 mm
Цена: 0,48 лв.
Показани са от 1 до 13 от 13 (1 страници)